Produkty

Klienci w Kluczborku mogą robić zakupy w sklepie PSB Mrówka

W sobotę 06.04.2024 r. nastąpiło uroczyste otwarcie Mrówki w Kluczborku.

Kluczbork jest położony w południowo-zachodniej Polsce, w województwie opolskim. Dziś miasto posiada populację na poziomie 22 000 mieszkańców co wskazuje na potencjalnie duży docelowy rynek.

Inwestorem jest firma HORTICO, która to od 2018 roku związana jest z Grupą PSB i z sukcesem prowadzi już Mrówkę w miejscowości Psary oraz Namysłów.

Market PSB Mrówka w Kluczborku posiada powierzchnię handlową 3 000 m2 oraz ogród zewnętrzny o powierzchni 800 m2. Klientów obsługuje 25-osobowa załoga.

Otwarcie marketu Mrówka Kluczbork poprzedzone zostało mocną kampanią marketingową, włączając w to billboardy, gazetki promocyjne, lokalne media oraz media społecznościowe.

Ponadto na klientów w tym dniu czekało wiele nagród za dokonane zakupy oraz moc atrakcji dla najmłodszych jak i pokazy instruktażowe.

Mocna kampania marketingowa z pewnością przyczyniła się do tak dużego zainteresowania mieszkańców i przyciągnięcia dużą liczbę klientów. Mieszkańcy dopisali znakomicie i bardzo chętnie dokonywali swoich zakupów w dobrze zatowarowanym sklepie co pokazuje jak bardzo był potrzebny taki market Dom i Ogród w Kluczborku.

Zapisz się do newslettera

Kim jesteś?